Doneer
Ja, ik steun het Aids Fonds met:
/ /
Ontwikkelen nieuwe medicijnen: een lang traject.

Ben Berkhout onderzoekt het hiv-virus

BEKIJK
Het verhaal van Ben Berkhout
>

The Normal Heart.

Het toneelstuk
The Normal Heart is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over de opkomst van de aidsepidemie  n New York in de jaren 80. Niet eerder was dit met drie Tony Awards bekroonde Broadway-succes buiten Amerika te zien. Het onthutsende en ontroerende maar ook met veel humor vertelde verhaal gaat over een hechte vriendengroep in het gevecht tegen politici, artsen en media die de waarheid willen verdoezelen over de nieuwe ziekte die de homowereld teistert. Een onvergetelijke theaterbelevenis die aantoont dat in de liefde iedereen gelijk is.

In de Nederlandse vertaling van Coot van Doesburgh en onder regie van Job Gosschalk zijn te zien: Henriëtte Tol, Frederik Brom, Thijs Römer, Freek Bartels, Kevin Hassing, Jelle de Jong, Daniel Cornelissen en Oren Schrijver.

Laat je hart spreken!
Het Aids Fonds is partner van deze indrukwekkende voorstelling die het verdient een zo groot mogelijk aantal bezoekers te trekken. Wij ondersteunen de productie o.a. door haar actief te promoten. En we zijn samen met The Normal Heart op zoek naar persoonlijke verhalen om te delen met het publiek. De mooiste verhalen komen, naast een aantal persoonlijke verhalen van werknemers van het Aids Fonds, in het programmaboekje. Zo kan het publiek op zijn beurt geïnspireerd raken door verhalen die dicht bij ons allemaal staan. Over de hele wereld laten mensen hun hart spreken om verandering teweeg te brengen of een verschil te maken in het leven van anderen. Wat is uw verhaal? Deel het op www.thenormalheart.nl/oproep

Première
Op donderdag 1 augustus is de landelijke première van The Normal Heart. Normaal gesproken is een dergelijk evenement uitsluitend voorbehouden aan pers en genodigden. Speciaal voor deze gelegenheid stelt The Normal Heart en het DeLaMar theater een aantal kaarten ter beschikking aan het Aids Fonds. Beschikbare kaarten zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen (variërend van € 16,50 tot € 34,50) en kunnen door donateurs van het Aids Fonds en partnerorganisaties worden gereserveerd met een opslag van € 10,-. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het Aids Fonds. Met uw toegangskaart voor The Normal Heart bent u na afloop van de voorstelling van harte welkom bij de premièreborrel. U ontvangt tevens een gratis programmabrochure. Zo maakt u deel uit van een uniek evenement en steunt u tegelijkertijd onze organisatie.

Kaarten voor de première zijn hier verkrijgbaar. Selecteer als datum donderdag 1 augustus voor premièrekaarten. Wij raden u aan snel te boeken voor deze première. Het aantal kaarten is beperkt.

Overige voorstellingen
Mocht u op 1 augustus verhinderd zijn maar wel één van de andere voorstellingen in de serie willen bijwonen, dan kunt u deze reservering rechtstreeks maken via het DeLaMar Theater.

dinsdag 30 juli 2013 (try-out)                  20:30 uur 
woensdag 31 juli 2013 (try-out)              20:30 uur 
donderdag 1 augustus (première)        20:30 uur
vrijdag 2 augustus 2013                          20:30 uur 
zaterdag 3 augustus 2013                      20:30 uur 
zondag 4 augustus 2013                        15:00 uur 
donderdag 8 augustus 2013                  20:30 uur 
vrijdag 9 augustus 2013                          20:30 uur 
zaterdag 10 augustus 2013                    20:30 uur 
zondag 11 augustus 2013                      15:00 uur

We hopen u te zien in het theater!